ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η συνδρομητική μουσική υπηρεσία της Apple θα κάνει την εμφάνιση της κοντά στο WWDC τον Ιούνιο;

Η συνδρομητική μουσική υπηρεσία της Apple θα κάνει την εμφάνιση της κοντά στο WWDC τον Ιούνιο;

Beats-Music-Windows-Phone-Android-iOS-001

Η φημολογούμενη νέα μουσική συνδρομητική υπηρεσία της Apple που θα είναι βασισμένη στην αντίστοιχη της Beats Music κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει την εμφάνιση της στο WWDC 2015.

Όπως έχει αναφερθεί παλαιότερα η νέα αυτή υπηρεσία θα ενσωματωθεί μάλλον στην ήδη υπάρχουσα Μουσική εφαρμογή του iOS και θα έχει τις περισσότερες λειτουργίες από την Beats εφαρμογή.

Η Apple όπως όλα δείχνουν θα την κάνει διαθέσιμη με την κυκλοφορία της iOS 8.4 αναβάθμισης, εκτός αν αλλάξει κάτι.

Πιο συγκεκριμένα το 9to5Mac αναφέρει:

“H Apple αυτή την στιγμή σχεδιάζει να λανσάρει την νέα μουσική της υπηρεσία ως μέρος του iOS 8.4 για iPhone, iPad και iPod Touch κοντά ή μετά το WWDC. Δεν έχει παρθεί ακόμη τελική απόφαση. Έτσι λοιπόν ίσως την δούμε και ως ένα νέο χαρακτηριστικό της iOS 9 έκδοσης προς το τέλος του χρόνου.”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.