ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H συσκευασία του iPhone 6S που διέρρευσε δείχνει κινούμενα Wallpapers

H συσκευασία του iPhone 6S που διέρρευσε δείχνει κινούμενα Wallpapers

iphone6scarp

Τον περασμένο μήνα σας είχαμε παρουσιάσει την συσκευασία ενός υποτιθέμενου iPhone 6S Plus όπου ξεχώριζε για την εμφάνιση του Wallpaper στο εικονιζόμενο iPhones.

Σήμερα λοιπόν και από το site Techastic, έχουμε την διαρροή ακόμη μιας συσκευασία αυτή τη φορά ενός iPhone 6S που συνηγορεί εμφανισιακά σε ότι είχαμε δει ένα μήνα πριν σε ότι αφορά τόσο τον σχεδιασμό αλλά και την απεικόνιση.

Έτσι λοιπόν έχουμε ένα χρυσό και μαύρο ψάρι που μοιάζει σχεδόν σαν ένα λουλούδι. Σύμφωνα λοιπόν και με το 9to5Mac αυτό συνηγορεί στο γεγονός πως η Apple αύριο θα μας παρουσιάσει κινούμενα wallpapers για τις δύο νέες συσκευές της παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Apple Watch και πραγματικά εντυπωσιάσαν.

Τα Wallpapers αυτά ουσιαστικά είναι timelapse animation από λουλούδια, πεταλούδες και ενός ψαριού που έχουν την δυνατότητα να κινούνται στο backgroud της συσκευής – Αυτά είχαμε τουλάχιστον στο Apple Watch ενώ όλες οι ενδείξεις θέλουν την Apple να προστεθεί περισσότερα τέτοια wallpapers στα νέα iPhones.

iphone6sbox

Παρά της ομοιότητες και στις δύο συσκευασίες τόσο του iPhone 6S όσο και του 6S Plus υπάρχουν κάποιες διαφορές που δεν τα κάνουν να είναι τα ίδια κάτι το οποίο σημαίνει πως είτε το ένα ή ακόμη και τα δύο είναι πρωτότυπες συσκευασίας και ίσως όχι οι τελικές που θα χρησιμοποιήσει η Apple.

Τέλος και με βάση την τελευταία παρατήρηση μας να τονίσουμε ότι και σας εμφάνιση έχουν υπερβολικά πολλά στοιχεία και branding σε κάθε πλευρά για τα δεδομένα της Apple που προτιμάει μια μινιμαλιστική σχεδίαση στις συσκευασίες της – Ειδικά αν αναλογιστούμε αυτές των τωρινών μοντέλων.

Πρωτότυπες λοιπόν συσκευασίες, νέες συσκευασίες της Apple, κάτι άλλο; όπως και να έχει θα τα μάθουμε πλέον όλα αύριο στο media event της εταιρείας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.