ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Angela Ahrendts δημιουργεί άριστες εντυπώσεις τις πρώτες μέρες της στην Apple

H Angela Ahrendts δημιουργεί άριστες εντυπώσεις τις πρώτες μέρες της στην Apple

Angela-Ahrendts1

O πρώην SVP στον τομέα online και φυσικών καταστημάτων της Apple, Apple Store, John Browett έφυγε κακήν κακώς από την εταιρεία έχοντας αφήσει πίσω του μεγάλη δυσαρέσκεια σε πολλούς τομείς με τις ενέργειες του. Ο Tim Cook λοιπόν δεν το σκέφτηκε και πολύ και πριν καν κλείσει ένα χρόνο εργασίας είδε την πόρτα της εξόδου.

Η επόμενη επιλογή σε αυτή την σημαντική και συνάμα νευραλγική θέση για την Apple ήταν και πάλι επιλογή του Tim Cook και όπως σας ενημερώσαμε ήταν η Angela Ahrendts. Μια επιλογή που τα πρώτα δείγματα της έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όλους με την Angela να κερδίζει άμεσα τους πάντες. Σύμφωνα με το  9to5Mac έχει ξεκινήσει να κάνει μίνι περιοδείες σε πολλά Apple stores κοντά στην περιοχή του Cupertino ακούγοντας προσεκτικά όλους τους υπαλλήλους που την περιγράφουν ως έντιμη, αγνή και με τεράστιο πάθος. Ένας μάλιστα υψηλόβαθμος manager των καταστημάτων της Apple έφτασε να πει “Είναι ο ορισμός της Apple”

H ίδια φαίνεται να μοιράζεται το ίδιο πάθος με τον Steve Jobs για τα Apple Stores ενώ έχει και μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Φυσικά μοιράζετε και το ίδιο όραμα με τον Tim Cook για την Κίνα ενώ δεν χαρίζετε κιόλας μιας και ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει την ιεραρχία από κάτω της.

Στόχοι της πέρα από την εξάπλωση της Apple στην Κίνα είναι οι mobile πληρωμές και ο ανασχεδιασμός της εμπειρίας αγορών τόσο από τα online καταστήματα της Apple όσο και από τα φυσικά.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.