ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Apple έκανε διαθέσιμα τα OS X Yosemite Developer Preview 8 και Public Beta 3

H Apple έκανε διαθέσιμα τα OS X Yosemite Developer Preview 8 και Public Beta 3

OS-X-Yosemite-teaser-002-1024x621

H Apple έκανε διαθέσιμες δύο νέες αναβαθμίσεις beta για το επερχόμενο λογισμικό της OS X Yosemite. H πρώτη είναι η X Yosemite Developer Preview 8 για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι διαθέσιμη από το Mac App Store.

H εταιρεία επίσης έκανε διαθέσιμη και την OS X Yosemite Public Beta 3, που αποτελεί την τρίτη κυκλοφορία για το κοινό ως μέρος του AppleSeed customer software προγράμματος. Και αυτή η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη από το Mac App Store για τους χρήστες που είναι μέλη του εν λόγω προγράμματος.

Το OS X Yosemite σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο.

Αλλαγές που βρήκαμε:

screen-shot-2014-09-15-at-1-06-31-pm_thumb

-O Καιρός στο Notification Center ζητάει άδεια για να χρησιμοποίηση την τοποθεσία του χρήστη, ενώ πριν εμφάνιζε μόνο την πόλη

screen-shot-2014-09-15-at-1-09-09-pm

-Η πλοήγηση στο System Preferences άλλαξε μιας και το “Show All” κουμπί αντικαταστάθηκε με τα κουμπιά μπρος και πίσω καθώς και με ένα 4×3 grid κουμπί

unnamed

-Νέα Safari οθόνη έναρξης

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.