ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Apple έκανε διαθέσιμη νέα OS X 10.9.3 beta στους προγραμματιστές της

H Apple έκανε διαθέσιμη νέα OS X 10.9.3 beta στους προγραμματιστές της

iBooks-for-OS-X-Mavericks-Multiple-books

Η Apple έκανε διαθέσιμη πριν από λίγο μια νέα beta, συγκεκριμένα την δεύτερη, του επερχόμενου OS X 10.9.3 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έχει build no 13D17 με την εταιρεία να ζητάει από τους προγραμματιστές να εστιάσουν στα γραφικά και στους οδηγούς ήχου.

Το γεγονός πως η Apple δεν έχει μεγαλύτερη λίστα με θέματα που θέλει να τεστάρουν οι προγραμματιστές της σημαίνει μάλλον πως ότι άλλα προβλήματα υπήρχαν έχουν πλέον εξομαλυνθεί και πως η νέα αυτή αναβάθμιση του λογισμικού σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στο ευρύ κοινό.

Η Apple για πρώτη φορά έκανε διαθέσιμη την πρώτη beta του OS X 10.9.3 νωρίτερα αυτό το μήνα ενώ ως μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της θα είναι όπως όλα δείχνουν η υποστήριξη 60Ghz σε 4Κ Retina οθόνες με ότι αυτό υπονοεί τόσο για τα μελλοντικά iMac όσο και για μια 4Κ Thunderbolt οθόνη της Apple.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.