ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Apple έκανε διαθέσιμη την έκδοση OS X 10.11.2 στους προγραμματιστές

H Apple έκανε διαθέσιμη την έκδοση OS X 10.11.2 στους προγραμματιστές

OS-X-10.11.2-beta-1024x241

Μαζί με την κυκλοφορία του iOS 9.2 beta 1, η Apple έκανε διαθέσιμη μία καινούρια OS X beta έκδοση σε προγραματιστές. Αυτή η beta έκδοση OS X 10.11.2 έρχεται με τον κωδικό αριθμό 15C27e.

Έχουν περάσει μόλις 6 ημέρες από τη δημόσια διανομή της προηγούμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Apple για υπολογιστές, το OS X 10.11.1. Σε αντίθεση με την προηγούμενη σημερινή αναβάθμιση του iOS, η Apple είναι αρκετά σιωπηλή σχετικά με τα περιεχόμενα της νέας beta έκδοσης για το El Capitan.

Παρακάτω αναγράφεται ότι έχει αναφέρει η Apple στις σημειώσεις κυκλοφορίας για το OS X 10.11.2

  • Η αναβάθμιση του OS X El Capitan 10.11.2 βελτιώνει τη σταθερότητα, τη συμβατότητα και την ασφάλεια του Mac υπολογιστή σας.

Αυτές είναι, λοιπόν, εν συντομία οι αλλαγές  με πιθανότητα να υπάρχει μόνο μία διόρθωση σε bug και τίποτα περισσότερο.

Μαζί με την beta έκδοση του El Capitan, η Apple κυκλοφόρησε μία νέα beta έκδοση του λογισμικού ”Configurator”, το οποίο χρησιμοποιείται για να αναπτύξει παρόμοια και πανομοιότυπα διαρυθμισμένες συσκευές, μαζικά.

Δεν υπάρχει καθόλου πληροφόρηση στο πότε η Apple θα κυκλοφορήσει την δημόσια beta έκδοση του OS X 10.11.2, αλλά άν και όταν το κάνει, θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε άμεσα.

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.