ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 beta σε developers και public testers

H Apple έκανε διαθέσιμη την OS X 10.10.3 beta σε developers και public testers

7947999-Dark-Mode-Yosemite.jpg_fit_800_252C600

Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη μια νέα beta του επερχόμενου OS X Yosemite 10.10.3. Η έκδοσή αυτή έχει build 14D105g, και είναι διαθέσιμη από το Update tab στο Mac App Store για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο Apple Seed πρόγραμμα της Apple καθώς και στο Dev Center για τους Mac προγραμματιστές.

Η κυκλοφορία αυτή έρχεται σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την προηγούμενη beta που κυκλοφόρησε και μοιάζει σχεδόν να είναι πανομοιότυπη με την προηγούμενη αλλά πλέον λύνει το πρόβλημα που εμπόδιζε την beta 3 να εγκατασταθεί στα 2015 Retina MacBook Pro και MacBook Air.

Ως τώρα με βάση τις beta εκδόσεις έχουμε δει πως θα έχουμε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά για το κοινό όταν αυτή γίνει διαθέσιμη όπως το 2 step verification της Google, το Force Touch API για τους προγραμματιστές, μια σειρά από νέα emoji και φυσικά την νέα εφαρμογή Photos.

Έχουμε ήδη εγκαταστήσει την εν λόγω beta και αν βρούμε κάτι έξτρα να έχει προστεθεί σε αυτή ή κάποια αλλαγή θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.