ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Apple ανακηρύσσεται πιο πολύτιμο brand name για 3η συνεχή χρονιά

H Apple ανακηρύσσεται πιο πολύτιμο brand name για 3η συνεχή χρονιά

brands

H Interbrand έχρισε για 3η συνεχόμενη χρονιά την Apple ως την πολυτιμότερη φίρμα, υπολογίζοντας μια αύξηση του 43% σε σχέση με την περσινή χρονιά και φτάνοντας συνολικά σε αξία στα 170 δις δολάρια! Η Interbrand βασίζει τους υπολογισμούς της σε ένα μείγμα απο οικονομικούς δείκτες απόδοσης της Apple, την δυνατότητα της να επηρεάζει καταναλωτικές αποφάσεις και τον βαθμό πιστότητας που απολαμβάνει.

Η Google τερμάτισε στην 2η θέση βλέποντας την αξία της να αυξάνεται κατά 12% φτάνοντας στα 120 δις δολάρια. Επιπλέον οι μισές εταιρείες από τις top 10 είναι εταιρείες τεχνολογίας με την Microsoft να κατατάσσεται στην 4η θέση, την ΙΒΜ στην 5η και την Samsung στην 7η.

Η Apple εκθρόνισε την Coca-Cola από την 1η θέση το 2013 και επίσης εδώ και 8 χρόνια βγαίνει πρώτη στην λίστα του Forbes για τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.