ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Apple δημιουργεί εργαλείο για την αφαίρεση του δωρεάν άλμπουμ των U2 από την βιβλιοθήκη των χρηστών

H Apple δημιουργεί εργαλείο για την αφαίρεση του δωρεάν άλμπουμ των U2 από την βιβλιοθήκη των χρηστών

628x471

Μετά από την έντονη κριτική που δέχτηκε η Apple για την απόφαση της να εγκαταστήσει δωρεάν μεν αλλά χωρίς να ρωτήσει το νέο άλμπουμ των U2 “Songs of Innocence” στις συσκευές των χρηστών, η εταιρεία σήμερα δημοσιοποίησε ένα επιπλέον κείμενο και ένα εργαλείο που αφαιρεί το εν λόγω από την μουσική βιβλιοθήκη των χρηστών στο iTunes καθώς και από το ιστορικό αγορών τους στο iCloud.

Είναι σίγουρο πως η ιδέα για την δωρεάν διάδοση του άλμπουμ δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ο τρόπος εγκατάστασης του εξαγρίωσε αρκετούς χρήστες.

Το εργαλείο για την αφαίρεση τους είναι διαθέσιμο εδώ

Να τονίσουμε πως όταν χρησιμοποιήσετε το παραπάνω εργαλείο δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε εκ νέου του άλμπουμ ως μια προηγούμενη αγορά σας μιας και θα εξαφανιστεί τελείως από το ιστορικό σας. Επίσης αν κάνατε λήψη των τραγουδιών από το iTunes μέσω του Mac ή του PC σας ή της Music εφαρμογής στα iPhone, iPad, ή iPod touch, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τα τραγούδια χειροκίνητα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.