ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Apple επιβεβαίωσε το WWDC 2014 keynote την Δευτέρα, 2 Ιουνίου στις 10 am

H Apple επιβεβαίωσε το WWDC 2014 keynote την Δευτέρα, 2 Ιουνίου στις 10 am

aleqm5i2mwdqdfp4c1kmxc1k0pzkoedlrw

Σήμερα το πρωί η Apple επιβεβαίωσε το πρόγραμμα για το Worldwide Developers Conference και ανανέωσε και την αντίστοιχη εφαρμογή του WWDC στο App Store.

To βασικό Keynote θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου από τις 10AM έως τις 12PM μέρα Δευτέρα στο Moscone West.  To εν λόγω event όπως ήταν φυσικό αναμένεται να το ξεκινήσει ο Tim Cook με την βοήθεια των Senior VPs Craig Federighi και Eddy Cue, που έχουν να μας κάνουν μια σειρά από ανακοινώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Περιμένουμε ένα τελείως ανασχεδιασμένο OS X καθώς και νέες βελτιώσεις, προσθήκες και υπηρεσίες για το iOS με πιθανή παρουσίαση της φημολογούμενης Healthbook εφαρμογής, καλύτερους χάρτες και νέα χαρακτηριστικά στο λογισμικό για το iPad.

Δεν θα προκαλέσει επίσης εντύπωση αν κατά την διάρκεια έχουμε και παρουσίαση κάποιων αναβαθμισμένων μοντέλων Mac.

Όπως πάντα θα παρέχουμε ζωντανή κάλυψη του event με λεπτό προς λεπτό παρουσίαση αλλά και εκπλήξεις για όλους εσάς που θα μας παρακολουθήσετε ζωντανά κατά τις 19.30 ώρα Ελλάδος.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.