ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Apple θέλει και χρειάζεται από τον Jimmy Iovine την μαγεία του στο marketing

H Apple θέλει και χρειάζεται από τον Jimmy Iovine την μαγεία του στο marketing

Timcookdrdrejimmyiovine-640x456

Aν μάθαμε κάτι από το φετινό Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου πέρα από το γεγονός πως οι Γερμανοί είναι μια στιβαρή μηχανή είναι πως η Beats έχει ένα από το καλύτερο marketing στον πλανήτη και η Apple το χρειάζεται άμεσα.

Μετά από χρόνια πυρών από την Samsung στην αρένα του marketing η NYPost αναφέρει πως η Apple πλέον στρέφεται στον συνιδρυτή της Beats Jimmy Iovine για να την βοηθήσει στον τομέα του marketing ακόμη και αν αυτό σημαίνει την παύση της συνεργασία της με την εταιρεία TBWA. Η TBWA αποτελεί για δεκαετίες τώρα την marketing λύση της Apple η οποία όμως φαίνεται να έχει χάσει την μαγεία της στην προσέγγιση του κοινού.

Η TBWA το έχει καταλάβει και τον τελευταίο καιρό κάνει δραματικές αλλαγές στην οργάνωση της μιας και πρόσφατα απέλυσε και τον ίδιο τον CEO της αλλά αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις ίσως να μην είναι αρκετές για να πείσουν την Apple.

H Apple πλέον βλέπει στα πρόσωπα του Jimmy και Dre τις νέες διάνοιες στο θέμα marketing και όχι άδικα μιας και η διαφήμιση της Beats για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου με την ονομασία Game Before the Game έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτή και την Sony επίσημο σπόνσορα της διοργάνωσης να το φυσάει και να μην κρυώνει.

Η Apple επίσης όπως όλα δείχνουν φτιάχνει την δική της ομάδα διαφημίσεων με 1000 άτομα και έχει ήδη κάνει πολύ σημαντικές προσλήψεις για την ενίσχυση και οργάνωση αυτής.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.