ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Apple θα ανακοινώσει την εξαγορά της Beats προς $3 δις αυτή την εβδομάδα

H Apple θα ανακοινώσει την εξαγορά της Beats προς $3 δις αυτή την εβδομάδα

Paris Hotel

Η Apple δεν έκανε καμιά δήλωση ή διάψευση για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την επερχόμενη εξαγορά της Beats Electronics, την μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της.

Η New York Post όμως αναφέρει σήμερα πως η Apple είναι έτοιμη να σπάσει την σιωπή της και να επιβεβαιώσει αυτή την εξαγορά τις επόμενες ημέρες.

Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η Apple φαίνεται να μείωσε την τιμή της εξαγοράς κατά $200 εκατομμύρια μιας και οι αρχικές φήμες θέλανε το ποσό να αγγίζει τα $3.2 δις αλλά σήμερα γίνεται αναφορά για $3 δις.

Σύμφωνα λοιπόν με το σημερινό άρθρο:

“H μεγαλύτερη εξαγορά της Apple στην ιστορία της έγινε λίγο φτηνότερη. Ο τεχνολογικός γίγαντας είναι έτοιμος να ανακοινώσει την εξαγορά της Beats αυτή την εβδομάδα. Η Apple δεν είχε ξεκινήσει καν τις διαπραγματεύσεις όταν τα νέα για την εξαγορά έγιναν γνωστά διέρρευσαν στον τύπο.”

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι μιας και η μεγαλύτερη εξαγορά της Apple στην ιστορία της μάλλον τελικά θα γίνει γεγονός. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.