ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.0.3 με νέες διορθώσεις σφαλμάτων

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.0.3 με νέες διορθώσεις σφαλμάτων

iphone8ios11-800x710

 

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, η Apple κυκλοφόρησε την τρίτη επίσημη ενημέρωση του νέου iOS 11 λογισμικού. Το νέο iOS 11.0.3 έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 11.0.2, μιας ενημέρωσης που διόρθωνε και τον θόρυβο που ακουγόταν από το ακουστικό της συσκευής, για τις τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

To νέο iOS 11.0.3 μπορεί να το «κατεβάσει» κάποιος μέσα από την εφαρμογή Ρυθμίσεις της συσκευής τους. Για ν’ αποκτήσετε πρόσβαση στην ενημέρωση αυτή, ανοίγετε Ρυθμίσεις –> Γενικά –> Ενημέρωση Λογισμικού.

Η σημερινή ενημέρωση διορθώνει κάποια σφάλματα και λάθη τα οποία εμφανίστηκαν στην κυκλοφορία του iOS 11.0.2. Σύμφωνα με την Apple, η ενημέρωση διορθώνει τα εξής:

- Fixes an issue where audio and haptic feedback would not work on some iPhone 7 and iPhone 7 Plus devices 

- Addresses an issue where touch input was unresponsive on some iPhone 6s displays because they were not serviced with genuine Apple parts

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.