ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Apple πούλησε περισσότερα Macs και iOS συσκευές από όλα τα Windows PCs μαζί το τελευταίο τρίμηνο

H Apple πούλησε περισσότερα Macs και iOS συσκευές από όλα τα Windows PCs μαζί το τελευταίο τρίμηνο

mac-pc-ads

H Apple μπορεί με τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου, που ήταν και αυτό των εορτών, να μην ενθουσίασε την Wall Street πάρα αυτά πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό. Σε αυτή την περίοδο λοιπόν η εταιρεία του Cupertino πούλησε περισσότερα Macs, iPhones, iPads, και iPod Touches από όλα τα Windows PC συγκεντρωμένα για την ίδια περίοδο.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε ο αναλυτής Benedict Evans, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Apple καταφέρνει να ξεπεράσει την αγορά των PC. Να τονίσουμε πως δεν έχουν συμπεριληφθεί τα Windows Phones σε αυτή την μελέτη. Αν κάποιος το κάνει τότε η Apple ισοδυναμεί με την αγορά PCs για αυτό το τρίμηνο αλλά με καλύτερο μέσο όρο τιμής πώλησης.

chart-pc-vs-apple

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.