ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Apple σταμάτησε να υπογράφει την 8.1.1

H Apple σταμάτησε να υπογράφει την 8.1.1

ipsw_photo

Μόλις σήμερα, η Apple σταμάτησε να υπογράφει την 8.1.1 πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε αυτή την έκδοση είτε κάνοντας downgrade είτε με restore στο συγκεκριμένο firmware. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς ήδη έχει παρουσιαστεί το εργαλείο για JailBreak της 8.1.2 από την TaiG.

H TaiG έχει ήδη κυκλοφορήσει το εργαλείο για JailBreak της έκδοσης 8.1.2 το οποίο είναι συμβατό με τα Windows, ενώ ταυτόχρονα περιμένουμε και το αντίστοιχο για Mac εκδόσεις. Ωστόσο, όπως αναφέραμε σε προηγούμενo άρθρο μας, ενόσω οι developers κάνουν το Beta Testing για την 8.2 και ενώ παρουσιάστηκαν στοιχεία για κάποια επερχόμενη έκδοση πριν την 8.2 (συγκεκριμένα την 8.1.3), θα σας συνιστούσαμε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση στην 8.1.2 και να κάνετε εκ νέου JailBreak για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο οδηγό στο φόρουμ μας.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.