ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Apple φέρνει το Touch ID το 2014 σε όλα τα iPhone και iPad μοντέλα;

H Apple φέρνει το Touch ID το 2014 σε όλα τα iPhone και iPad μοντέλα;

Activator-+-Touch-ID

Πίσω τον Απρίλιο ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, μας παρουσίασε ένα roadmap για όλα τα επερχόμενα μοντέλα της Apple για το 2014. Τότε αλλά και σήμερα με νέα έκθεση τόνισε την νέα στρατηγική της Apple για τον Touch ID αισθητήρα.

Η πρόβλεψη του είναι πως κάθε νέο iPhone και iPad μοντέλο το 2014 θα έχει ενσωματωμένο ένα αναβαθμισμένο Touch ID αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο Kuo αξίζει να τονίσουμε πως είναι ένας από τους πιο έγκυρους αναλυτές της Apple με αποτέλεσμα οι εκθέσεις του αλλά και ότι δημοσιεύει να έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο οι αποστολές Touch ID έχουν αυξηθεί κατά 233% σε σχέση με πέρυσι κάτι το οποίο αντιστοιχεί στην παραγωγή 120 εκατομμυρίων αισθητήρων. Μια τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρυσι που οι αποστολές άγγιξαν τα 36 εκατομμύρια.

9355-887-140526-KGI_Touch_ID-l

Τέλος ο αναλυτής πιστεύει πως οι νέοι αισθητήρες θα είναι πιο ανθεκτικοί και θα έχουν καλύτερη απόκριση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.