ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H Apple χρησιμοποιεί αθλητές για να κάνει τεστ τις λειτουργίες υγείας του iWatch

H Apple χρησιμοποιεί αθλητές για να κάνει τεστ τις λειτουργίες υγείας του iWatch

kobe-bryant

Με μόλις 4 μήνες να απομένουν μέχρι η Apple να παρουσιάσει το φημολογούμενο iWatch της μια νέα αναφορά έκανε την εμφάνιση της σήμερα που τονίζει πως η εταιρεία συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές για να κάνει τεστ τις λειτουργίες του smartwatch της σε σκληρές συνθήκες προπόνησης.

Η αναφορά παρουσιάζει ως πηγή ανθρώπους κοντά σε αυτά τα τεστ και τονίζει πως η Apple ήδη χρησιμοποιεί αθλητές από το MLB, NBA και NHL σε ένα ειδικά διαμορωμένο χώρο στο Cupertino.

“The testing of the Apple wearable device in fitness environments further indicates that the device will have significant fitness components,” writes Gurman. “Combined with HealthKit in iOS 8, the Apple hardware will likely be capable of tracking steps taken, calories burned, and heart rate. Additionally, Apple has been working on advanced sensors to read a person’s hydration levels, blood pressure, and sweat, and those three components of the body could assist professional athletes during their training exercises.”

Η Apple φέρετε μάλιστα να δουλεύει στενά και με το μεγάλο αστέρι των Los Angeles Lakers Kobe Bryant ο οποίος όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας εθεάθη μαζί με την γυναίκα του στο Campus της Apple.

Kobe-Bryant-on-Apple-campus

H εταιρεία έχει υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με τον κάθε παίχτη που χρησιμοποιεί έτσι ώστε το όλο project να παραμείνει άκρως μυστικό.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.