ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Beyonce σπάει όλα τα ρεκόρ στο iTunes Store

H Beyonce σπάει όλα τα ρεκόρ στο iTunes Store

667650

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πως το άλμπουμ BEYONCÉ έγινε το πρώτο σε ταχύτητα πωλήσεων στο iTunes Stores μιας και σημείωσε 828,773 πωλήσεις μέσα σε μόλις τρεις μέρες από την επίσημη διάθεση του.

Το άλμπουμ επίσης έγινε άμεσα νούμερο ένα σε 104 χώρες ενώ έσπασε και τις περισσότερες εβδομαδιαίες πωλήσεις στην Αμερική.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Jay Z, Drake και Frank Ocean. Κανένα κομμάτι δεν έχει κυκλοφορήσει σαν single ακόμη, καθώς η καλλιτέχνης θεωρεί ότι το album πρέπει να ακουστεί ως μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.

156988-1280
«Βλέπω τη μουσική» γράφει στο εισαγωγικό της η Beyonce «είναι κάτι παραπάνω από αυτό που ακούω. Όταν δεθώ με κάτι, αμέσως βλέπω μια σειρά από εικόνες που με κάνουν να νοιώσω ένα συναίσθημα ή μια συγκίνηση ή ακόμη να θυμηθώ μια ανάμνηση από την παιδική μου ηλικία, να σκεφτώ την ζωή μου, τα  όνειρα μου, την φαντασία μου. Και όλα αυτά συνδέονται με τη μουσική»

Το άλμπουμ μπορείτε να το κατεβάσετε από το iTunes Store εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.