ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Google βελτιώνει το Chrome για την OS X λειτουργία

H Google βελτιώνει το Chrome για την OS X λειτουργία

 

chrome-dock-mac-hero

Ο ανώτερος μηχανικός λογισμικού της Google Peter Kasting ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η ομάδα του έχει εργαστεί για την αντιμετώπιση της όχι καλής λειτουργίας του Chrome για το OS X και των καταγγελιών για την μπαταρία με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης του προγράμματος περιήγησης για Mac, ειδικά σε περιοχές όπου το Safari φαίνεται να κάνει καλύτερη δουλειά.

Το Chrome για OS X έχει λάβει πολλές βελτιώσεις που θα πρέπει να οδηγήσουν σε ταχύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά την περιήγηση. Το πρόγραμμα περιήγησης, για παράδειγμα, απαιτεί πλέον σημαντικά λιγότερη χρήση της CPU κατά τη φόρτωση της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google και σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες.

Οι άλλες τεχνικές αλλαγές στo Chrome για OS X περιγράφονται ως εξής:

Η ομάδα έχει εργαστεί για την αντιμετώπιση αυτών. Εδώ είναι μερικές περιπτώσεις που έχουν βελτιωθεί πρόσφατα:

http://crbug.com/460102

Πριν τα background tabs για παράδειγμα είχαν την ίδια ιεραρχία και προτεραιότητα πηγών με αυτά που είχε ανοιχτά ο χρήστης στο προσκήνιο. Πλέον η ιεραρχία αυτή έχει αλλάξει με τα tabs του παρασκηνίου να έρχονται δεύτερα και έτσι έχουμε μια πιο ομαλή και λιγότερη απαιτητική από την άποψη του συστήματος πλοήγηση.

http://crbug.com/485371

http://crbug.com/489936

http://crbug.com/493350

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.