ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / H Google μειώνει δραματικά τις τιμές του Drive ασκώντας πίεση σε Dropbox και iCloud

H Google μειώνει δραματικά τις τιμές του Drive ασκώντας πίεση σε Dropbox και iCloud

google-drive1

Με μια κίνηση που δεν την περιμένανε πολλοί η Google σήμερα άλλαξε την τιμολογιακή πολιτική του αποθηκευτικού χώρου του Drive και μάλιστα δραματικά ασκώντας τεράστια πίεση πλέον σε άλλες Cloud υπηρεσίες όπως το Dropbox και το iCloud της Apple.

To πλάνο πλέον των 100GB στοιχίζει μόνο $1.99 το μήνα την στιγμή που για τον ίδιο χώρο ο χρήστης του Dropbox πρέπει να πληρώσει $10 το μήνα και ενώ το iCloud δεν έχει καν ακόμη αυτή την επιλογή.

google-drive

Επίσης το Drive έρχεται πρώτο ακόμη και στον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει. Έτσι το Dropbox δίνει αρχικό δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 2 GB (με δυνατότητες επέκτασης του δωρεάν), το iCloud της Apple 5 GB ενώ από σήμερα το Drive της Google δίνει 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου!

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.