ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Google ξεπέρασε την Apple ως η πολυτιμότερη μάρκα στον παγκόσμιο χάρτη

H Google ξεπέρασε την Apple ως η πολυτιμότερη μάρκα στον παγκόσμιο χάρτη

Apple-Google

Κάθε μερικούς μήνες έχουμε μια νέα έκθεση που μας παρουσιάζει την πολυτιμότερη μάρκα στον πλανήτη με διάφορα κριτήρια κάθε φορά. Η πρώτη θέση πολλές φορές αλλάζει αλλά τα τελευταία χρόνια την πρωτοκαθεδρία την είχε η Apple.

Στην τελευταία μελέτη όμως που έγινε διαθέσιμη σήμερα από την Millward Brown μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια η Apple χάνει την πρώτη θέση της από την Google.

Παρακάτω σας έχουμε την λίστα με τις πρώτες 10 θέσεις  της  Millward Brown έκθεσης (viaBusinessInsider):

brandz-chart

“Η Google ήταν πολύ καινοτόμα φέτος με την εισαγωγή του Google Glass, επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη και μια σειρά άλλων συνεργασιών στον τεχνολογικό χώρο”

Βέβαια να τονίσουμε πως αυτή είναι μόνο μια έκθεση από τις πολλές που βγαίνουν κάθε χρόνο απλά είναι η πρώτη που δίνει στην Google την πρώτη θέση ως μάρκα. Αν δούμε μελλοντικά και άλλες να κατατάσσουν την Apple χαμηλότερα τότε και μόνο τότε ίσως θα έχουμε κάποια βάση για συζήτηση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.