ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H HP ενώνει τις δυνάμεις της με τον σχεδιαστή Michael Bastian για την δημιουργία ενός iOS smartwatch

H HP ενώνει τις δυνάμεις της με τον σχεδιαστή Michael Bastian για την δημιουργία ενός iOS smartwatch

hp-watch

Το μεγάλο trend που ακούει στο όνομα smartwatch έχει ξεκινήσει να απασχολεί όλο και περισσότερες εταιρείες ηλεκτρονικών με την HP να μην αποτελεί εξαίρεση. Η εταιρεία ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον γνωστό σχεδιαστή Michael Bastian για την δημιουργία της δικής της εκδοχής ενός smartwatch. Επίσης η Hewlett-Packard τόνισε πως η συσκευή δεν θα είναι συμβατή μόνο με μια πλατφόρμα αλλά θα υποστηρίζει τόσο iOS όσο και Android συσκευές με έναν παρόμοιο τρόπο που κάνει η διάσημη πλέον Pebble.

Το smartwatch της HP θα έχει ένα 44mm σασί από ατσάλι ενώ θα μπορεί να δεχτεί διαφορετικά λουράκια, πλαστικά, καουτσούκ αλλά και δερμάτινα. Ο σχεδιασμός του Bastian λέγεται πως θα είναι εμπνευσμένος από το εσωτερικό πανάκριβων μοντέλων αυτοκινήτων, κάτι το οποίο ακούγεται ωραίο, ανάλογα βέβαια και με τα γούστα του καθενός.

Όσο αφορά τώρα το λογισμικό η HP θα υποστηρίξει μια multi-platform εφαρμογή για να κάνει push emails, μηνύματα αλλά και άλλες γνωστοποιήσεις από το iPhone απ ευθείας στο ρολόι. Η κυκλοφορία του αναμένεται προς το τέλος του χρόνου ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη το hardware αλλά και η τιμολόγηση του.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.