ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Οι iOS χρήστες συνεχίζουν να είναι μεγάλοι λάτρεις του πορνό

Οι iOS χρήστες συνεχίζουν να είναι μεγάλοι λάτρεις του πορνό

pornpad-1

Μια νέα έκθεση από ένα από τα πιο δημοφιλή site ενηλίκων δείχνει πως οι χρήστες των iOS συσκευών είναι μεγάλοι λάτρεις του πορνογραφικού περιεχομένου. Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα από το Pornhub, περισσότεροι από 40% των χρηστών προέρχονται από το iOS ενώ στην πρώτη θέση βρίσκονται αυτοί του Android με 49% ενώ ακολουθούν αυτοί με Windows – 2% και BlackBerry 1%.

Screen+Shot+2015-01-08+at+11.42.26+AM

H δεύτερη θέση ίσως να μην αποτελεί από μόνο της εντυπωσιακή μέχρι κάποιος να αναλογιστεί πως το μερίδιο της αγοράς των iOS συσκευών είναι στο 11% την στιγμή που του Android είναι στο 84%. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε πως με βάση την κάθε συσκευή οι iOS χρήστες αρέσκονται περισσότερο στο να βλέπουν πορνό από ότι οι αντίστοιχοι του Android.

To Pornhub επίσης ανέφερε πως επί της συνολικής κίνησης στο site τους το 11% προέρχεται από tablets ενώ το 45% από smartphones.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.