ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / H iOS 7.1 beta 4 μάλλον κάνει patch το evasi0n7 exploit

H iOS 7.1 beta 4 μάλλον κάνει patch το evasi0n7 exploit

Evasi0n7-iOS-7.1-beta-3-1024x768

Όπως μάλλον γνωρίζετε η Apple χθες έκανε διαθέσιμη στους προγραμματιστές της μια νέα έκδοση του iOS 7.1.  Άμεσα το ερώτημα που γεννήθηκε και εύλογα είναι αν αυτή η 4η beta της Apple κλείνει τα exploits που χρησιμοποιήθηκαν για το ενός μηνός evasion7 jailbreak εργαλείο.

Ακόμη και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι σίγουρο με τον γνωστό hacker iH8sn0w να αναφέρει ότι η beta 4 patches evasion7′s kernel exploit.

Screen Shot 2014-01-22 at 1.10.08 AM

Αν τελικά το παραπάνω ισχύει αυτό θα αποτελέσει άσχημα νέα για το evasion7 και για τους μελλοντικούς jailbreakers. Ακόμη περιμένουμε κάτι επίσημο για το συγκεκριμένο θέμα είτε από τον pod2g ή από κάποιο άλλο μέλος της ομάδας των evad3rs.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε να κάνετε jailbreak την συσκευή σας μείνετε μακριά από αυτή την αναβάθμιση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.