ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Media / H iSystem οργανώνει τις αποδράσεις σας με το 1ο τεύχος της σειράς Orange Books

H iSystem οργανώνει τις αποδράσεις σας με το 1ο τεύχος της σειράς Orange Books

orangebook7-mainbanner1679x560-Recovered

iΟδηγός Καλοκαιρινών διακοπών

Αρχίζοντας τον Ιούλιο του 2014 η iSystem, Apple Premium Reseller και Apple Premium Service Provider, προχωράει στην ηλεκτρονική κυκλοφορία των Orange Books, μιας μηνιαίας έκδοσης ψηφιακών βιβλίων που συγγράφει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Αλεξίου.

Πρόκειται για χρήσιμους, βήμα προς βήμα οδηγούς για iPad και iPhone, μέσα από τις σελίδες των οποίων ενημερώνεστε για τις καλύτερες εφαρμογές, τα πιο χρήσιμα νέα gadgets και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις Apple συσκευές σας. Kάθε τεύχος είναι θεματολογικό και αυτόνομο από τα υπόλοιπα.

Screen Shot 2014-07-08 at 3.13.39 AM

Το πρώτο τεύχος, αυτό του Ιουλίου 2014, είναι αφιερωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές: από τον σχεδιασμό τους στην επιλογή των ξενοδοχείων και από τον οικονομικό προϋπολογισμό τους μέχρι τη λεπτομερή ξενάγηση στις πόλεις και στα αξιοθέατα. Είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός με 120 σελίδες όπου παρουσιάζουνται και αναλύονται 110 χρήσιμες εφαρμογές για iPad και iPhone.

Screen Shot 2014-07-08 at 3.11.32 AM

Μάθετε λοιπόν πώς μπορείτε με το iPad και το iPhone σας να κάνετε κρατήσεις σε ξενοδοχεία, hostel και ενοικιαζόμενα δωμάτια, να αγοράσετε εισιτήρια για αεροπλάνα, πλοία, τραίνα και οποιονδήποτε άλλο τρόπο μετακίνησης· πώς να βρείτε το δρόμο σας σε άγνωστα μέρη, να περιηγηθείτε στα ιστορικά και στα καλλιτεχνικά αξιοθέατα, να ανακαλύψετε άγνωστες παραλίες και ασυνήθιστες γωνιές πόλεων και οικισμών, αλλά και να συνεννοηθείτε με τους ντόπιους, ακόμα και αν δεν μιλάτε την γλώσσα!

Κατεβάστε δωρέαν το πρώτο τεύχος από τη σελίδα μας http://i-system.gr/orangebooks/ και σύντομα από το iBookstore

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.