ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Lenovo υποστηρίζει πως κέρδισε τους Mac στις πωλήσεις στην Αμερική

H Lenovo υποστηρίζει πως κέρδισε τους Mac στις πωλήσεις στην Αμερική

lenovo-tower-desktop-h530-front-monitor-keyboard-mouse-1-640x359

Οι πωλήσεις των Mac έχουν ανέβει εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια αλλά σύμφωνα με δελτίο τύπου σήμερα ίσως στον δρόμο αυτό προς την κορυφή έχουν ακόμη ένα εμπόδιο να ξεπεράσουν που ακούει στο όνομα Lenovo,

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Lenovo υποστηρίζει πως ξεπέρασε σε πωλήσεις την Apple στις πωλήσεις των προσωπικών υπολογιστών στην Αμερικανική αγορά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αν τα στατιστικά αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει πως η Lenovo πήρε την τρίτη θέση ρίχνοντας την Apple στην τέταρτη. Στις δυο πρώτες θέσεις βρίσκονται η Dell και η HP.

Τα στοιχεία της Lenovo είναι βασισμένα σε δεδομένα που συλλέχτηκαν τους τελευταίους 3 μήνες με την υποστήριξη αριθμών και από την ανεξάρτητη εταιρεία IDC.

“For the first time, Lenovo’s EMEA revenue surpassed its China PC revenue in the quarter, while in the US, Lenovo surpassed Apple to take the number three position in PC shipments in the fourth quarter.”

Κάποιος σήμερα στο iMac sales τμήμα της Apple δεν θα έχει ευχάριστη μέρα με αυτό το δελτίο τύπου της Lenovo.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.