ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / H Microsoft ανακοίνωσε πως δίνει 15 GB δωρεάν OneDrive αποθηκευτικό χώρο και μειώνει τις τιμές

H Microsoft ανακοίνωσε πως δίνει 15 GB δωρεάν OneDrive αποθηκευτικό χώρο και μειώνει τις τιμές

OneDrive-Apple

Η Microsoft χθες ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στα πλάνα δωρεάν και μη του OneDrive cloud αποθηκευτικού χώρου της. Το OneDrive πλέον θα δίνει δωρεάν στους χρήστες 15GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ μέχρι πρότινος έδινε 7GB ενώ οι εκδόσεις του Office 365 αναβαθμίζονται αυτόματα στα 1 TB.

Σημαντικές μειώσεις έχουμε όμως και στις συνδρομές μιας και τα 100GB θα σας στοιχίσουν πλέον μόλις $1.99 το μήνα ενώ τα 200GB $3.99 το μήνα. Η επιθετική αυτή πολιτική της Microsoft κάνει πλέον το OneDrive μια από τις οικονομικότερες επιλογές για τους χρήστες και ασκεί τεράστια πίεση σε αντίστοιχες υπηρεσίες όπως iCloud, Google Drive και Dropbox…

Η Apple όπως σας έχουμε ενημερώσει ανακοίνωσε και αυτή αλλαγές στον iCloud αποθηκευτικό χώρο της με δωρεάν τα πρώτα 5GB ενώ τα 20GB θα κοστολογούνται στα $0.99 το μήνα και τα 200GB $3.99 το μήνα.

Google-Drive-OneDrive-iCloud-Dropbox

Η κίνηση αυτή της Microsoft φέρνει το OneDrive ακριβώς απέναντι στο Google Drive μιας και είναι τα μόνο που προσφέρουν αρχικά 15GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στους χρήστες τους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.