ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H Microsoft λανσάρει το $199 fitness band της με συμβατότητα iOS συσκευών

H Microsoft λανσάρει το $199 fitness band της με συμβατότητα iOS συσκευών

ms-band

Η Microsoft σήμερα έκανε επίσημη την πρώτη wearable συσκευή της με την ονομασία Microsoft Band. Με τον σχεδιασμό να παραπέμπει στο Gear Fit της Samsung η νέα πρόταση της Microsoft έρχεται με 10 διαφορετικούς αισθητήρες για όλες τις Mobile πλατφόρμες ενώ συνεργάζεται και συγχρονίζεται με την νέα cloud υπηρεσία υγεία της εταιρείας.

Ενδιαφέρον προκάλεσε το γεγονός πως για αυτή την κυκλοφορία η Microsoft δεν έκανε κάποιο media event ή κάποιο δελτίο τύπου απλά παρουσίασε την νέα αυτή συσκευή στο Recode ύστερα από το λανσάρισμα των δύο νέων Health εφαρμογών της στο App Store και στο Google Play.

Στα χαρακτηριστικά του συναντούμε μια 1.4″ TFT capacitive touch οθόνη με μια ανάλυση στα 320 x 106. Στο τομέα της αυτονομία έχουμε μια διπλή μπαταρία επαναφορτιζόμενη των 100mAh όπου σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να δώσει μέχρι και 48 ώρες λειτουργίας. Μια πλήρη φόρτιση του band αυτού διαρκεί 1.5 ώρα.

ms-band-2-1024x541

Διαθέτει ανιχνευτή καρδιακού παλμού, επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων με γυροσκόπιο για να παρακολουθεί την κίνηση, GPS, αισθητήρες θερμοκρασίας δέρματος και εφίδρωσης, φωτός περιβάλλοντος αλλά και υπεριώδους φωτός. Ενσωματώνει ακόμη και μικρόφωνο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με την Cortana στα Windows Phone.

Το Microsoft Band είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη, ώστε να ταιριάζει στους περισσότερους καρπούς, ενώ συνεργάζεται με οποιαδήποτε Bluetooth LE συσκευή η οποία τρέχει τα Windows Phone 8.1, από την έκδοση iOS 7.1 και έπειτα σε iPhone 4S ή νεότερο και από Android 4.3 και έπειτα.

Το κόστος του Microsoft Band φτάνει τα $199 και θα ξεκινήσει να πωλείται, προς το παρόν, μόνο στις ΗΠΑ, χωρίς να έχουμε πληροφορίες για τη διάθεσή του σε άλλες αγορές.

Αν μη τι άλλο μια πολύ δελεαστική πρόταση για τους λάτρεις των fitness band.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.