ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / H Nokia επιτίθεται στην Apple με την νέα διαφήμιση του Lumia 2520

H Nokia επιτίθεται στην Apple με την νέα διαφήμιση του Lumia 2520

Screen Shot 2013-11-26 at 2.17.03 PM

Οι ανταγωνίστριες εταιρείες της Apple δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα στο να διαφημίζουν τα προϊόντα τους κοροϊδεύοντας τα αντίστοιχα της Apple.

Βέβαια το κάνουν χωρίς σκέψη και μετά τρέχουν να τα αποσύρουν μιας και δεν ενθουσιάζουν ούτε τους οπαδούς τους και παράδειγμα για αυτό αποτελεί η απόσυρση της διαφημιστικής καμπάνιας της Microsoft κατά του iPhone που απέτυχε και η εταιρεία έσπευσε να την αποσύρει από το διαδίκτυο.

Το πάθημα γίνεται μάθημα; H απάντηση είναι πως μάλλον όχι μιας και σήμερα έχουμε ακόμη μια τέτοιου είδους διαφήμιση. Το νέο διαφημιστικό σποτ για το νέο τάμπλετ της Nokia το οποίο τρέχει Windows RT μας παρουσιάζει έναν νέο άντρα ο οποίος αμφιταλαντεύεται για το νέο του iPad είναι το κατάλληλο τάμπλετ για αυτόν. Μάλιστα έχει και προβλήματα προσέγγισης του άλλου φύλου εξαιτίας του iPad!!!

To νέο όμως Lumia 2520 της Nokia φαίνεται να είναι η απάντηση.

Άστοχη τελείως η διαφήμιση για ένα προϊόν που αντικειμενικά και για όσους το έχουν δει δεν είναι άσχημο. Αλλά το να το παρουσιάζει απέναντι στο iPad μόνο και μόνο για να τονίσεις πως το ένα έχει φυσικό πληκτρολόγιο και το άλλο όχι είναι αστείο.

Ο άντρας διερωτάται “Αγόρασα το λάθος ταμπλετ;” Η απάντηση είναι όχι αγόρασες το καλύτερο ταμπλετ της αγοράς δώσε και λίγα χρήματα ακόμη και πάρε ένα από τα δεκάδες πληκτρολόγια που κυκλοφορούν στην αγορά για το iPad και θα είσαι μια χαρά!

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.