ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / H Pangu κάνει διαθέσιμη μια αναβάθμιση του iOS 8.x jailbreak εργαλείου με διορθώσεις σφαλμάτων

H Pangu κάνει διαθέσιμη μια αναβάθμιση του iOS 8.x jailbreak εργαλείου με διορθώσεις σφαλμάτων

Pangu-0.2-Untether-update-1024x446

Η Pangu έκανε αργά χθες μια αναβάθμιση στο πρόσφατο untethered jailbreak εργαλείο της. Οι χρήστες που ήδη έχουν κάνει jailbreak μπορούν μέσω της εφαρμογής της Pangu στην Home Screen τους να προβούν στην λήψη αυτής.

Αυτή η αναβάθμιση συγκεκριμένα διορθώνει bugs του Cydia Substrate, το bug στην αποστολή εικόνων μέσω iMessage καθώς και μια σειρά από Safari bugs. Όπως καταλαβαίνετε σας συνιστούμε να προβείτε σε αυτή την αναβάθμιση το συντομότερο δυνατό.

Σημείωση:

Συνιστούμε να μην τοποθετήσετε passcode στην jailbroken συσκευή σας για τα προβλήματα που εμφανίζονται ακόμη κάποιες φορές και έχουν να κάνουν με την επανεκκίνηση της συσκευής.

Για να προβείτε στην αναβάθμιση εκκινείτε την εφαρμογή Pangu που πρέπει να υπάρχει στην Home Screen σας. Εν συνεχεία κάντε tap στο Manager tab στο κάτω μέρος της οθόνης. Εκεί θα βρείτε το Pangu 8.0-8.1.x Untether update. Κάντε Tap στο βέλος download για να εγκαταστήσετε αυτή την αναβάθμιση.

Μόλις κάνετε tab η συσκευή σας θα κάνει λήψη ενός νέου untether .deb φακέλου ενώ θα σας ζητηθεί να κάνετε reboot την συσκευή σας.

Δείτε και το πολύ επεξηγηματικό βίντεο του iDownloadblog παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.