ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / H Rovio ανακοίνωσε τον ερχομό του “Angry Birds Stella”

H Rovio ανακοίνωσε τον ερχομό του “Angry Birds Stella”

Angry-Birds-Steall-teaser-001

Η διάσημη Φιλανδική εταιρεία παιχνιδιών Rovio ανακοίνωσε και επίσημα πως ένα νέο παιχνίδι με τον τίτλο  “Angry Birds Stella” θα κάνει την εμφάνιση του μέχρι το τέλος του χρόνου. Το παιχνίδι έχει πάρει το όνομα από τον βασικό πρωταγωνιστή – πρωταγωνίστρια για την ακρίβεια μιας και ονομάζετε Stella και περιγράφετε ως  “μια δυναμική παρουσία με ένα πολύ καλό κύκλο φίλων”.

Σύμφωνα με την εταιρεία ο νέος αυτός τίτλος θα ανοίξει ένα νέο σύμπαν στην πετυχημένη σειρά των Angry Birds. Πέρα από την παραπάνω φωτογραφία δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία καθώς και δεν γνωρίζουμε κατά το πόσο θα διαφοροποιείτε από τους προηγούμενους τίτλους.

Angry Birds Stella will open a door to a part of the Angry Birds universe you’ve never seen before!

There will be plenty of fun and adventure, but the bunch of passionate pals will also have to deal with some serious issues in order to protect their friendship and the environment they live in.

Luckily, Stella and her friends are good at finding creative solutions!

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.