ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Samsung αποκαλεί ‘Wall Huggers’ τους χρήστες iPhone στο νέο διαφημιστικό της σποτ

H Samsung αποκαλεί ‘Wall Huggers’ τους χρήστες iPhone στο νέο διαφημιστικό της σποτ

Samsung-Galaxy-S5-ad-iPhone-battery-001

To marketing τμήμα της Samsung μας έχει συνηθίσει σε επιθετικές διαφημίσεις κατά του iPhone και των χρηστών τους και έτσι το νέο διαφημιστικό σποτ του Galaxy S5 δεν αποτελεί την εξαίρεση.

Με τον ειρωνικό τίτλο ‘Wall Huggers’, παρουσιάζει τους χρήστες iPhone στην καθημερινότητα τους να κρέμονται στην κυριολεξία από έναν αντάπτορα ρεύματος για να φορτίσουν το iPhone τους.

Η διαφήμιση αυτή που όπως καταλάβατε στοχεύει την αυτονομία των iPhone συσκευών φτάνει και σε ακραία σχόλια μιας και αναφέρει πως οι χρήστες χάνουν την χαρά να κάνουν και τα πιο βασικά πράγματα με την συσκευή τους μιας και πρέπει να έχουν συνέχεια το νου τους στην μπαταρία, όπως το να πιουν ένα ποτό ή να μοιραστούν ένα αστείο με τους συναδέλφους τους στην δουλειά.

Τέλος η διαφήμιση δίνει όπως ήταν αναμενόμενο τα εύσημα στο Ultra Power Saving Mode του Samsung Galaxy S5.

Δείτε την διαφήμιση παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.