ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Samsung ετοιμάζει ανακοίνωση σχετικά με την υγεία λίγες μέρες πριν το WWDC της Apple

H Samsung ετοιμάζει ανακοίνωση σχετικά με την υγεία λίγες μέρες πριν το WWDC της Apple

sams

H Samsung συνεχίζει να θέλει να προλάβει την Apple σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των ανακοινώσεων και προϊόντων. Έτσι λοιπόν χθες ανακοίνωσε ένα media event το οποίο θα λάβει χώρα στις 28 Μαΐου στο San Francisco. Η πρόσκληση προέρχεται από το τμήμα των αισθητήρων της εταιρείας και όχι από το αντίστοιχο των συσκευών και έτσι η ανακοίνωση θα έχει να κάνει με την τεχνολογία υγείας για τις επερχόμενες Android και Tizen συσκευές και όχι για το Gear Fit 2.

Το συγκεκριμένο event δημιούργησε ήδη εντυπώσεις μιας και η Apple πρόκειται να ξεκινήσει το WWDC λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου επίσης στο San Francisco.  Η φήμες θέλουν και την Apple να κάνει αντίστοιχες ανακοινώσεις για αισθητήρες σχετικούς με την υγεία και από ότι φαίνεται η Samsung θέλει να προλάβει την Apple και πάλι.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τι πρόκειται να ανακοινώσουν οι Κορεάτες λίγο πριν η Apple ξεκινήσει και επίσημα τις αποκαλύψεις των δικών της σχεδιών.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.