ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / H Samsung ζητάει από τους αθλητές των χειμερινών Ολυμπιακών να κρύψουν το Apple logo

H Samsung ζητάει από τους αθλητές των χειμερινών Ολυμπιακών να κρύψουν το Apple logo

samsung-olympics

Καλώς η κακός η Samsung δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα Marketing που ειλικρινά πολλές φορές νομίζουμε πως αυτά τα διαχειρίζονται μικρά παιδιά και όχι επαγγελματίες του χώρου.

Πριν ξεκινήσετε να λέτε πως είμαστε προκατειλημμένη διαβάστε σε τι ενέργεια προέβη ο Κορεατικός κολοσσός παρακάτω.

Λίγο πριν λοιπόν την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων η Samsung ζήτησε από όλους τους αθλητές να κρύψουν το Apple logo τους στα iPhones τους όταν τα χρησιμοποιούν αυτά για να κάνουν λήψεις φωτογραφιών και βίντεο.

Η Samsung είναι μέγας χορηγός των Ολυμπιακών και ανησυχεί ιδιαίτερα για την εικόνα των iPhone στην εναρκτήρια γιορτή. Η λίστα με αυτές τις οδηγίες προστέθηκε σε μια τσάντα δώρο προς τους αθλητές η οποία είχε μέσα και ένα Galaxy Note 3. Για να κρατήσουν την συσκευή η αθλητές θα πρέπει ή να μην χρησιμοποιήσουν το iPhone τους ή αν το κάνουν να κρύψουν το logo του!!

Μέσα σε αυτό το παράλογο υπάρχει και ο κανόνας 40 της Ολυμπιακής επιτροπής που αναφέρει ρητά πως κανένας αθλητής δεν πρέπει να διαφημίζει σπόνσορα που δεν ανήκει στους εγγεγραμμένους της διοργάνωσης. Με βάση αυτό μπορεί η Samsung να βρήκε ευκαιρία να πιέσει τους διαγωνιζόμενους με το παραπάνω.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.