ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Samsung προσπαθεί να προλάβει την έλευση των iPhone 6s στην Κορέα βγάζοντας χρώμα rose gold

H Samsung προσπαθεί να προλάβει την έλευση των iPhone 6s στην Κορέα βγάζοντας χρώμα rose gold

14601-10258-20151015102828172251-l

 

Χωρίς να έχει τον χρόνο στην διάθεσή της για να αντιγράψει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Apple, η Samsung παρουσιάζει μια επίστρωση rose gold ώστε να επιβιώσει από το δεύτερο σοκ που θα υποστεί στην Νότια Κορέα, με την έλευση των νέων iPhones στις 23 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η κορεάτικη AJU Business Daily, η προσθήκη της χρωματικής επιλογής “ping gold” στα διαθέσιμα Galaxy είναι συνυφασμένη με την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone στην Κορέα, τα οποία – τα rose gold- έχουν αναδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλή στις μέχρι τώρα πωλήσεις της Apple.

O κάποτε ατρόμητος ανταγωνιστής της Apple, βλέπει τα μερίδια των ναυαρχίδων Galaxy , να επισκιάζονται σημαντικά από τα iPhone 6. Το όποιο αβαντάζ είχε με τις μεγαλύτερες οθόνες έχει χαθεί από πέρσι με την έλευση των 4.7″ & 5.5″ iPhones και η εταιρεία είχε μειωμένη κερδοφορία για 7 συνεχόμενα τρίμηνα! Το τελευταίο τρίμηνο κατάφερε να δείξει αύξηση κερδών κυρίως χάρη σε άλλα τμήματα τεχνολογίας – μεγάλο ποσοστό των οποίων οφείλεται στην παραγωγή τσιπ για τα iPhones, καλό ε;- καθώς τα ακριβότερα της μοντέλα βρίσκονται σε συμπληγάδες έχοντα από την μια τον έντονο ανταγωνισμό εφάμιλλων και φτηνότερων Android συσκευών και από την άλλη τα iPhones με την αξεπέραστη δημοφιλία.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.