ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / H Sony άσκησε βέτο στους ποδοσφαιριστές για την χρησιμοποίηση ακουστικών της Beats στο World Cup

H Sony άσκησε βέτο στους ποδοσφαιριστές για την χρησιμοποίηση ακουστικών της Beats στο World Cup

Beats-World-Cup-ad-Neymar-002

Η Beats πρόσφατα κυκλοφόρησε μια πάρα πολύ καλή διαφήμιση με μια σειρά αστέρων του ποδοσφαίρου να χρησιμοποιούν τα ακουστικά της και πολλοί ήταν εκείνοι που πιστέψαν πως στο τρέχων παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου τα εν λόγω θα είχαν την τιμητική τους.

Πάρα αυτά εύκολα έγινε αντιληπτό πως κανένας αθλητής από την περασμένη βδομάδα δεν εθεάθη να τα χρησιμοποιεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι η Sony η οποία έχει συμβόλαιο με την FIFA που αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν επιτρέπεται η παίχτες να διαφημίζουν ανταγωνιστικά προϊόντα εντός των αγωνιστικών χώρων και σε media παρουσιάσεις για το World Cup.

To Reuters αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Του Neymar του αρέσουν σε πράσινη απόχρωση, ο Wayne Rooney τα έχει σε άσπρα και ο Luis Suarez σε μπλε. Αλλά η FIFA και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Sony για την χορηγία του παγκοσμίου κυπέλλου σημαίνει πως οι παίχτες πρέπει να αφήνουν τα Beats ακουστικά τους πίσω όταν εισέρχονται μέσα στα γήπεδα και σε όλες τις συνεντεύξεις τύπου κλπ”

Σύμφωνα βέβαια με μια πρώην executive της Apple η κίνηση αυτή της Sony ίσως κάνει καλύτερα τα πράγματα για την Beats.

“Όταν οι οπαδοί του παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου θα δουν τους αθλητές να φοράνε τα ακουστικά Beats στον δικό τους χρόνο και σε στιγμές χαλάρωσης από δική τους καθαρά επιλογή τότε το μήνυμα που θα περάσει αυτή η εικόνα θα είναι πολύ δυνατή ειδικά μιας και η Beats δεν είναι χορηγός”

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.