ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Hands-on: Nvidia GeForce Now streaming φέρνει το gaming στα Mac [Video]

Hands-on: Nvidia GeForce Now streaming φέρνει το gaming στα Mac [Video]

nvidia-mac-2

Το Gaming στα Macs ποτέ δεν αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος των εν λόγω μηχανημάτων αλλά πλέον για όλους εμάς που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το Mac μας για gaming έχουμε μια υπέροχη επιλογή.

Στο φετινό CES 2017 h ΝVIDIA κυκλοφόρησε την game streaming υπηρεσία της με την ονομασία GeForce Now.

Η εν λόγω streaming υπηρεσία είναι αποκλειστικά για τίτλους παιχνιδιών και πλέον διαθέσιμη για τα περισσότερα Macs.

To GeForce Now συνδέει χρήστες σε GeForce GTX virtual PCs επιτρέποντας την εγκατάσταση παιχνιδιών από διάσημες υπηρεσίες όπως Steam, Origin, GOG, Uplay, και πολλά ακόμη. Επίσης επιτρέπει σε Mac χρήστες να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε τίτλο ακόμη και αν η Mac έκδοση του δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

Η τιμολόγηση της υπηρεσίας έχει να κάνει με το hardware πoυ χρησιμοποιείτε και τον χρόνο που θα καταναλώσει κάποιος για παιχνίδια. Για παράδειγμα με $25 κάποιος έχει 10 ώρες gameplay σε ένα GTX 1080-powered μηχάνημα, ή 20 ώρες σε ένα GTX 1060-powered μηχάνημα.

Οι νέοι χρήστες θα έχουν επίσης 4 ώρες με 1080 ή 8 ώρες με 1060 playtime.

Η υπηρεσία GeForce Now θα είναι διαθέσιμη τόσο για Macs όσο και για PCs τον Μάρτιο και αν θέλετε να είστε από τους πρώτους τότε κάντε εγγραφή σήμερα εδώ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.