ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / ‘Hey Siri, give us a hint’ – Το κείμενο της πρόσκλησης της Apple που παραπέμπει στο Apple TV

‘Hey Siri, give us a hint’ – Το κείμενο της πρόσκλησης της Apple που παραπέμπει στο Apple TV

cnbcnow_2015-aug-27

H Apple πριν από λίγο επιβεβαίωσε τόσο το φημολογούμενο event της όσο και την φημολογούμενη τοποθεσία αυτού. Έτσι λοιπόν η εταιρεία με προσκλήσεις που απέστειλε ενημερώνει πως το επόμενο special event της θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 am PT ή 20.00 pm Ελλάδος στο ιστορικό Bill Graham auditorium στο San Francisco στην California.

Η εν λόγω τοποθεσία έχει χωρητικότητα 7000 ανθρώπων δηλαδή σχεδόν την τριπλάσια από το Flint Center όπου είχε παρουσιαστεί πέρυσι την ίδια περίοδο το iPhone 6. Μάλιστα ήδη οι τοπικές αρχές έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της διαχείρισης του αναμενόμενου κόσμου ειδικά μιας και κάποιοι δρόμοι γύρω από τον χώρο αυτό θα παραμείνουν κλειστεί για όσο διαρκέσει το event.

Τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus αναμένεται να είναι το κέντρο της προσοχής αυτού του event μαζί με μια προσθήκη όμως φέτος μιας και όλοι περιμένουν την πολυαναμενόμενη νέα Apple TV.

apple-tv-concept-03

Μάλιστα όπως αναφέρει το 9to5Mac το κείμενο της πρόσκλησης μάλλον παραπέμπει στην ανανέωση αυτή που θα φέρει για πρώτη φορά στο Apple TV την υποστήριξη εφαρμογών αλλά και ένα νέο πληκτρολόγιο που θα κάνει εντύπωση.

Screen Shot 2015-08-27 at 19.47.55

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.