ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το HomePod firmware παρουσιάζει στοιχεία για το iPhone 8 Home Button

Το HomePod firmware παρουσιάζει στοιχεία για το iPhone 8 Home Button

home

Το HomePod firmware που κατά λάθος η Apple διέρρευσε, όπως σας έχουμε αναφέρει και παλαιότερα περιλαμβάνει και τον πηγαίο κωδικά του iPhone 8.

Προγραμματιστές που ξεκίνησαν εδώ και καιρό να ανιχνεύουν στοιχεία αυτού του κώδικα μας έχουν παρουσιάσει πολλές πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple.

Σήμερα ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith ασχολήθηκε με τον πηγαίο κώδικα που βρήκε για το Home Button της συσκευής.

Σε tweet που κοινοποίησε ανέφερε πως ο κώδικας του Home Button δείχνει ένα ευμετάβλητο μέγεθος επί της οθόνης και το γεγονός πως θα μπορεί κάποιος να το κάνει απόκρυψη.

Στο API αυτό που ανακαλύφτηκε δεν εμφανίζεται αλλαγή χρώματος του και έτσι μπορούμε να κάνουμε την εικασία ότι το Home Button στην ψηφιακή του αυτή μορφή θα παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει καλή αντίθεση με το παρασκήνιο της διεπαφής του χρήστη.

Στιγμιότυπο 2017-08-10, 10.04.08 μμ

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά