ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / tvOS 11: Πώς να κάνετε εγγραφή στην νέα Apple TV public beta

tvOS 11: Πώς να κάνετε εγγραφή στην νέα Apple TV public beta

screen-shot-2017-06-06-at-8-43-39-am

Φέτος το tvOS και για πρώτη φορά συνάντησε τα macOS και iOS σε ότι έχει να κάνει με την κυκλοφορία δωρεάν public beta εκδόσεων. Η Apple μάλιστα κυκλοφόρησε πριν πρώτη public beta έκδοση για το tvOS νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Το tvOS 11 δεν φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά αλλά σίγουρα υπάρχουν μια σειρά από σημαντικές και ωραίες βελτιώσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε να βιώνετε από σήμερα.

Γιατί κάποιος να εγκαταστήσει την tvOS 11 beta;

Αρχικά αυτή η public beta θα σας δώσει μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις/προσθήκης πριν από την επίσημη κυκλοφορία του λογισμικού στο ευρύ κοινό.

Στο μέλλον επίσης στο tvOS θα έρθουν τα AirPlay 2, υποστήριξη πολλαπλών δωματίων στο κομμάτι της αναπαραγωγής ήχου και πολλά ακόμη.

Τέλος η διαδικασία που σας περιγράφουμε παρακάτω για να κάνετε εγγραφή και εγκατάσταση της νέα αυτής beta είναι πάρα πολύ εύκολη

  1. Κάντε εγγραφή δωρεάν στο beta.apple.com χρησιμοποιώντας το Apple ID που χρησιμοποιείτε στο Apple TV για το iCloud, iTunes, ή Game Center.
  2. Εκκινείτε τις Ρυθμίσεις στο Apple TV, και μετά πηγαίνετε στο System and Software Updates.
  3. Γυρίστε στην θέση On το ‘Get Beta Updates’ και επιλέξτε Update Software.

Η tvOS 11 public beta θα εμφανιστεί ως διαθέσιμη αναβάθμιση για την κάνετε εγκατάσταση στο Apple TV.

tvos-11-public-beta

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.