ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Οδηγοί / Πώς να κάνετε reboot και reset σε όλα τα iPhone ή iPad

Πώς να κάνετε reboot και reset σε όλα τα iPhone ή iPad

Στιγμιότυπο 2017-10-03, 10.39.14 μμ

Όταν όλες οι άλλες λύσεις αποτυγχάνουν, κλείνοντας, κάνοντας επανεκκίνηση ή reset τα iPhone X, iPhone 8, iPad Pro και όλες τις άλλες iOS συσκευές σας, ίσως είναι ο γρηγορότερος τρόπος να λύσετε το πρόβλημα σας.

Πώς να κλείσετε και να κάνετε επανεκκίνηση στο iPhone ή iPad

 1. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το On/Off κουμπί στην δεξιά πλευρά (iPhone 6 ή μεταγενέστερο μοντέλο) ή στο πάνω μέρος (σε όλα τα άλλα iPhones, iPods, και iPads) για 3 δευτερόλεπτα.
 2. Κάντε Swipe και slide για να κλείσετε την συσκευή

how-to-iphone-power-off-screens

 

Πώς να κάνετε reboot και reset στο iPhone 8 ή iPhone X

Τα πράγματα εδώ πλέον έχουν γίνει λίγο πιο σύνθετα.

 1. Γρήγορα κάντε κλικ και αφήστε το Volume Up κουμπί
 2. Γρήγορα κάντε κλικ και αφήστε το click το Volume Down κουμπί
 3. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το Side κουμπί (sleep/wake, on/off)

how-to-reboot-iphone-x-8-screens

Πώς να κάνετε reboot και reset στο iPhone 7

 1. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το On/Off κουμπί στην δεξιά πλευρά
 2. Ενώ συνεχίζεται να κρατάτε πατημένο το On/Off κουμπί, πιέστε και κρατήστε πατημένο το volume down κουμπί στην αριστερή πλευρά του iPhone σας
 3. Κρατήστε αυτά τα κουμπιά πατημένα μέχρι να κλείσει η οθόνη και ελευθερώστε τα μόλις η οθόνη ανάψει εκ νέου και εμφανιστεί το logo της Apple

iphone-7-reset2

Πώς να κάνετε reboot και reset το iPhone 6s ή προγενέστερο μοντέλο και όλα τα iPad

 1. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το On/Off κουμπί στα δεξιά της συσκευής (iPhone 6s ή iPhone 6) ή στην κορυφή (όλα τα άλλα μοντέλα iPhones, iPods, και iPads)
 2. Ενώ κρατάτε πατημένο το On/Off κουμπί, πιέστε και κρατήστε το Home button στην εμπρόσθια πλευρά του iPhone, iPod touch, ή iPad.
 3. Κρατήστε αυτά τα κουμπιά πατημένα μέχρι να κλείσει η οθόνη και ελευθερώστε τα μόλις η οθόνη ανάψει εκ νέου και εμφανιστεί το logo της Apple

how-to-iphone-reset-screens

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.