ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Huawei τρολάρει το Face ID της Apple και υπόσχεται το πραγματικό AI smartphone

Η Huawei τρολάρει το Face ID της Apple και υπόσχεται το πραγματικό AI smartphone

huawei

Ένα νέο βίντεο που κοινοποίησε ο Κινεζικός κατασκευαστής Android smartphones και tablets, Huawei, τρολάρει το “πρόβλημα” που παρατηρήθηκε κατά την παρουσίαση του Face ID στο νέο iPhone X.

O Craig Federighi είχε μια αμήχανη στιγμή στην πρώτη προσπάθεια του να παρουσιάσει το Face ID για να ξεκλειδώσει την συσκευή μιας και παρατηρήθηκε ένα glitch την στιγμή εκείνη. Έτσι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μια back up συσκευή. Βέβαια και έκτοτε τόσο ο ίδιος όσο και η Apple επίσημα εξήγησαν αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο η πρώτη συσκευή είχε μια τέτοια συμπεριφορά αποδεικνύοντας πως δεν είχε να κάνει με την τεχνολογία την ίδια του Face ID.

Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε την Huawei να τρολάρει να την Apple για αυτό το γεγονός.

Η Huawei επίσης υποστηρίζει πως το δικό της επερχόμενο smartphone, Mate 10 είναι το πραγματικό smartphone τεχνητής νοημοσύνης.

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει με τον νέο Kirin 970 επεξεργαστή που όπως και ο A11 της Apple έχει ένα ξεχωριστό chip νευρωτικών κυκλωμάτων ενσωματωμένο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.