ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / iCloud.com glitch υποδεικνύει πως σύντομα θα έχουμε iCloud Bookmarks

iCloud.com glitch υποδεικνύει πως σύντομα θα έχουμε iCloud Bookmarks

screen-shot-2014-01-29-at-17-45-26

Ένα μικρό κόλλημα του iCloud.com που παρουσιάστηκε σήμερα υποδηλώνει πως η Apple σύντομα θα προσθέσει ένα νέο τρόπο για να βλέπουμε τα  iCloud Bookmarks μας απ ευθείας από το iCloud.com portal.

Η παραπάνω οθόνη εμφανίζεται στιγμιαία αν πατήσετε εδώ. Βλέπουμε λοιπόν πως ξεκάθαρα αναφέρει πως “iCloud Bookmarks are coming soon. Please come back later”.

Αν τελικά η Apple υλοποιήσει κάτι τέτοιο θα σημαίνει πως όλοι οι χρήστες θα μπορούν να δουν τα bookmarks τους που έχουν συγχρονιστεί με το iCloud απ ευθείας στο web. Αυτή η δυνατότητα θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ταξιδεύουνε συχνά και χρειάζεται να χρησιμοποιούν κάποιον υπολογιστή που δεν τους ανήκει.

 Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.