ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / IconLock7: Αποτρέψτε την διαγραφή εφαρμογών ή μετακίνηση τους στο iOS 7

IconLock7: Αποτρέψτε την διαγραφή εφαρμογών ή μετακίνηση τους στο iOS 7

IconLock7

Το IconLock7 είναι ένα δωρεάν jailbreak tweak το οποίο πρόσφατα έκανε την εμφάνιση του στο Cydia στο BigBoss repo. Είναι ένα tweak που με την προσθήκη προσωπικού κωδικού αποτρέπεται την μετακίνηση ή διαγραφή εφαρμογών στην iOS συσκευή σας μιας και κάθε φορά θα σας ζητείται ο κωδικός που ορίσατε.

Δυστυχώς και αν και σαν ιδέα το IconLock7 είναι καλή διαπιστώσαμε μερικά προβλήματα στον σχεδιασμό του με πιο σημαντικό το γεγονός ότι δεν σας δίνεται η επιλογή του password verification όταν εισάγετε τον κωδικό σας για πρώτη φορά. Προσέξτε λοιπόν αν το χρησιμοποιήσετε μιας και ο developer του αγνόησε τελείως αυτό το γεγονός και δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε reset τον κωδικό σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί:

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.