ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / iH8sn0w και winocm παρουσιάσαν το δικό τους “drama free” untethered jailbreak για iOS 6.1.3-6.1.5

iH8sn0w και winocm παρουσιάσαν το δικό τους “drama free” untethered jailbreak για iOS 6.1.3-6.1.5

iOS-6-Jailbreak

Αν έχετε παλαιότερη συσκευή που τρέχει κάποιο προγενέστερο iOS ίσως να αισθανθήκατε κάπως άσχημα που δεν συμμετέχετε στο νέο jailbreak για το iOS 7. Δεν υπάρχει λόγος όμως μιας και μια νέα κυκλοφορία στο Cydia σας επιτρέπει να χαρείτε και εσείς ένα untethered jailbreak για το iPhone 4, iPod Touch 4ης γενιάς και iPhone 3GS αν τρέχετε από το iOS 6.1.3 μέχρι το 6.1.5.

Το συγκεκριμένο untethered jailbreak ονομάζεται p0sixspwn στο Cydia, και είναι ένα πακέτο που σας επιτρέπει να μετατρέψετε το tethered jailbreak σας σε untethered. Αυτό σημαίνει πως αν έχετε μια από τις παραπάνω συσκευές jailbroken με τα redSnow ή snowbreeze μπορείτε επιτέλους να κάνετε reboot την συσκευή σας χωρίς να χρειάζεται το tethered boot.

Παρακάτω σας έχουμε και ένα μικρό οδηγό για το πως να κάνετε αυτή την ενέργεια:

Πως να κάνετε untether iOS 6.1.3-6.1.5 on στο 3GS, iPhone 4, ή iPod touch 4G

Βήμα 1ο:  Κάντε tethered jailbreak την συσκευή σας χρησιμοποιώντας τα RedSn0w or snοwbreeze
Βήμα 2ο: Ανοίξτε το Cydia, κάντε αναζήτηση για το πακέτο με την ονομασία p0sixspwn και μετέπειτα κάντε εγκατάσταση του πακέτου
Βήμα 3ο: Απολαύστε το untethered jailbreak της συσκευής σας.

Η ομάδα πίσω από το p0sixspwn— είναι οι @winocm και @iH8sn0w—και με μεγάλη χαρά ανακοίνωσαν σήμερα πως το δικό τους jailbreak είναι “drama free”  θέλοντας να πειράξουν τους Evaders με τα όσα έγιναν μετά την κυκλοφορία του δικού τους εργαλείου.

Αναφέρουν επίσης ότι έχουν σκοπό να κάνουν διαθέσιμο και ένα jailbreak για συσκευές με τον Α5+ επεξεργαστή που θα τρέχει προγενέστερο λογισμικό από το iOS 7.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.