ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Infinity Blade Sale: Κατεβάστε και τους τρεις τίτλους σε μοναδική τιμή

Infinity Blade Sale: Κατεβάστε και τους τρεις τίτλους σε μοναδική τιμή

Screen Shot 2014-07-04 at 1.42.20 AM

Infinity Blade, Infinity Blade 2, και Infinity Blade 3 θα τα βρείτε διαθέσιμα πλέον και τα 3 σε πραγματικά μειωμένες τιμές μιας και η εταιρεία κάνει ένα γρήγορο Sale για να τιμήσει την ημέρα ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Και οι τρεις τίτλοι είναι κορυφαίοι και ο ένας μετά τον άλλο ανέβασαν κάθε φορά τον πήχη πιο ψηλά στον χώρο των γραφικών και του gameplay για τα παιχνίδια στο App Store. Πραγματικά τα συγκαταλέγουμε στα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει ποτέ στο iOS.

Αν θέλετε να κατεβάσετε ένα από τα τρία τότε το Infinity Blade 3 είναι σίγουρα αυτό που θα σας κερδίσει αλλά τονίζουμε πως και τα άλλα δύο δεν θα πρέπει να λείπουν από την συλλογή σας.

Οι εκπτωτικές τιμές των τίτλων έχουν ως εξής:

0,89 €  – Download Infinity Blade

1,79 € – Download Infinity Blade II

2,69 € – Download Infinity Blade III

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.