ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Instagram και Apple Watch – μια ονειρική συνύπαρξη

Instagram και Apple Watch – μια ονειρική συνύπαρξη

Iinstagram-apple-watch.png_-640x479

Το πρώτο κύμα των Apple Watch εφαρμογών κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μια περιορισμένη χρηστικότητα, αλλά ακόμη και με τους WatchKit περιορισμούς της Apple, οι σχεδιαστές της  JBSLabs δημιούργησαν ένα Instagram concept για το Apple Watch που περιμένουμε πως και πως να το δούμε να υλοποιείται στον καρπό μας.

Η Ουγγρική σχεδιαστική ομάδα αποφάσισε να κρατήσει από την τωρινή διεπαφή του Instagram μόνο τα βασικά. Όχι δεν μπορεί να κάνετε upload φωτογραφιών ούτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο στην φωτογραφία ενός φίλου σας, αλλά η απλοποιημένη αυτή Apple Watch εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε και να κάνετε Like σε φωτογραφίες καθώς και να διαβάσετε τα σχόλια των φίλων σας που ακολουθείτε.

Iinstagram-apple-watch-concept-1.png_-640x479

Περισσότερα για αυτό το πανέμορφο πραγματικά concept θα βρείτε στο Behance page.

Iinstagram-apple-watch-concept.png_-640x479

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.