ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη iOS 11 public beta για iPhone και iPad

Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη iOS 11 public beta για iPhone και iPad

screen-shot-2017-06-06-at-8-43-39-am

Η Apple κυκλοφόρησε χθες την πρώτη public beta του iOS 11 για iPhone και iPad. Έτσι λοιπόν και χρήστες που δεν είναι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν από σήμερα να δοκιμάσουν την επερχόμενη έκδοση του λογισμικού της Apple φυσικά εντελώς δωρεάν.

Όσο αφορά την σταθερότητα της εν λόγω έκδοσης σας το τονίζουμε ακόμη μια φορά πως υπάρχουν διάφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την απόδοση των εφαρμογών, την αυτονομία της μπαταρίας αλλά και διάφορα lug στην διεπαφή.

Τονίζουμε και πάλι πως η συγκεκριμένη έκδοση είναι εξαιρετικά προβληματική. Όμως, αν κάποιοι θέλουν να την εγκαταστήσουν με δική τους ευθύνη, θα πρέπει να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα της Apple και να επιλέξουν «sign up» προκειμένου να εγγραφούν στο πρόγραμμα δημόσιων δοκιμών του iOS 11.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά