ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iOS 7.1 και αυτονομία: Στα ίδια επίπεδα η ακόμη και χειρότερα σύμφωνα με το iMore

iOS 7.1 και αυτονομία: Στα ίδια επίπεδα η ακόμη και χειρότερα σύμφωνα με το iMore

iPhone-5s-Battery-Life-630x354

Πριν μια εβδομάδα το γνωστό site iMore έκανε μια έρευνα ρωτώντας τους αναγνώστες του σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας των συσκευών τους μετά την αναβάθμιση στο iOS 7.1.

Να τονίσουμε πως το θέμα αυτονομίας της μπαταρίας έχει γίνει μια καυτή πατάτα για την Apple εδώ και αρκετά χρόνια ενώ για τους χρήστες ένας μόνιμος πονοκέφαλος. Με την κυκλοφορία του iOS 7.1  πολλοί χρήστες ενθουσιάστηκαν με την απόδοση του ειδικά σε παλαιότερες συσκευές δεν μπορούσαν όμως να πούνε το ίδιο και για την μπαταρία. Μάλιστα μεγάλη μερίδα του τύπου στάθηκε σε αυτό το πρόβλημα αυτονομίας εκ νέου.

Όπως δείχνει σήμερα η έρευνα του iMore τελικά δεν είχαν άδικο όσοι διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα έντομα μετά την αναβάθμιση αυτή. Συγκεκριμένα το 22.5% των ερωτηθέντων είπαν πως είδαν κάποια βελτίωση στην αυτονομία. Αυτό δεν είναι άσχημο αλλά αν συγκριθεί με το 34% που ανέφεραν πως δεν παρατήρησαν κάποια αλλαγή και το 43% που είπαν πως η αυτονομία της συσκευής τους χειροτέρεψε τότε εύλογα μπορούμε να δούμε το πρόβλημα.

battery_life_poll

Αν και προσωπικά ανήκω στην κατηγόρια του “δεν είδα κάποια διαφορά στις συσκευές μου” δεν ήταν λίγα και τα μέλη του φόρουμ μας που άμεσα μας παραπονέθηκαν για την μικρότερη αυτονομία που παρατήρησαν αμέσως μετά την αναβάθμιση.

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.