ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / iOS 7.1.2 vs iOS 8.2 Vs iOS 8.1.3 σύγκριση απόδοσης – απόκρισης σε iPhone 4S και iPhone 5 [Videos]

iOS 7.1.2 vs iOS 8.2 Vs iOS 8.1.3 σύγκριση απόδοσης – απόκρισης σε iPhone 4S και iPhone 5 [Videos]

iOS-82-main

Κάθε φορά που η Apple μας παρουσιάζει μια νέα έκδοση του λογισμικού iOS της πάντα υπάρχουν παραπάνω και έτσι και στην τελευταία έκδοση του, iOS 8.2, πολλοί ήδη γκρινιάζουν για την απόδοση της μπαταρίας.

Παρακάτω όμως θα σταθούμε σε ένα άλλο μεγάλο ζήτημα μιας νέας έκδοσης και αυτό έχει να κάνει με την απόδοση – απόκριση του λογισμικού σε παλαιότερες συσκευές και συγκεκριμένα στις iPhone 4 και iPhone 5.

Στο πρώτο βίντεο έχουμε ένα iPhone 4S όπου και συγκρίνονται τα iOS 8.2 και iOS 7.1.2. Εδώ εύκολα μπορούμε μάλλον να δούμε πως η παλαιότερη έκδοση κερδίζει την μάχη και έτσι όσοι έχουν παραμείνει στην iOS 7 έκδοση στο iPhone 4S τους μάλλον έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στο δεύτερο βίντεο το iPhone 4S μας παρουσιάζεται με την iOS 8.2 και iOS 8.1.3. Εδώ δύσκολα κάποιος θα καταλάβει διαφορά μιας και η απόκριση είναι σχεδόν πανομοιότυπη ( αν και δεν έχουμε μια παράλληλη αλληλεπίδραση των συσκευών με ακρίβεια. Εσείς τι πιστεύετε;

Τέλος έχουμε ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα iPhone 5 και συγκρίνονται για ακόμη μια φορά τα iOS 8.2 και iOS 8.1.3. Και εδώ παρατηρούμε μικρές διάφορες που θα τις χαρακτηρίζαμε ως ελάχιστες.

Οι φήμες θέλουν την iOS 8.3 έκδοση να είναι προ των πυλών ήδη και έτσι σύντομα θα έχουμε ένα νέο build για να κάνουμε συγκρίσεις. Επίσης το iOS 9 που θα έρθει αργότερα μέσα στον χρόνο και θα μας παρουσιαστεί τον Ιούνιο φημολογείται πως θα εστιάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε θέματα απόδοσης και διορθώσεων bugs και πολύ λιγότερο σε νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές στην εμφάνιση της διεπαφής.

Πραγματικά ευχόμαστε οι τελευταίες αυτές φήμες για το iOS 9 να ισχύσουν μιας και κακά τα ψέματα το iOS 8 δεν ήταν το καλύτερο δυνατό λογισμικό από άποψη bugs για την Apple έχοντας ήδη ταλαιπωρήσεις αρκετούς χρήστες ακόμη και από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.